Condemnat un quiosquer de Girona per mantenir relacions sexuals amb una menor a canvi de diners

Haurà de pagar 108 euros i no es podrà acostar a menys de 300 metres de la menor durant tres anys

L'acusada i tia de la noia, Concepción León, va tenir la tutela de la menor des del 1989 fins el setembre del 2005. Segons va denunciar la noia, a partir del novembre del 2003 la seva tia la va obligar 'a vegades violentament' a tenir relacions sexuals amb homes a canvi de diners. La noia afirmava que, després, la seva tutora es quedava amb els diners. Si s'hi negava, afirmava que la pegava o l'empenyia contra la paret. La sentència considera que els fets dels quals l'acusava no han quedat provats i l'ha absolt de l'acusació d'afavoriment a la prostitució.

El que sí que ha quedat provat és que en un parell d'ocasions, quan la noia tenia catorze anys, li va donar un parell de bufetades perquè havia arribat a casa. La sentència ha condemnat Concepción León a dos mesos de presó per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar. La tia de la noia s'enfrontava a vuit anys i tres mesos de presó.

Durant el judici, el quiosquer Joaquin Carreras va negar els fets però va admetre que tenia bona relació amb la noia, a qui coneixia del barri, i que en ocasions li fiava llaminadures, contes o, fins i tot, li va arribar a deixar petites quantitats de diners. La noia, en canvi, va explicar que durant dos anys van mantenir relacions sexuals plenes a canvi de diners. La sentència ha donat credibilitat a la versió de la menor i ha condemnat el quiosquer.