La segona fase del carrer Migdia comença avui i s'allargarà fins al desembre

L'àmbit dels treballs està comprès entre els carrers Maluquer Salvador i Tomàs Lorenzana

  • Afectacions de la segona fase de les obres al carrer Migdia © AG
    Afectacions de la segona fase de les obres al carrer Migdia © AG
  • A la primera fase es van troba restes d'una antiga muralla (arxiu)
    A la primera fase es van troba restes d'una antiga muralla (arxiu)
En motiu d’aquesta segona fase d’obres la Lína1 del servei d’autobusos municipals en direcció Montjuïc, modificarà el seu recorregut circulant pels carrers Emili Grahit i Joan Maragall fins arribar a Jaume I. Mentre duri aquesta circumstància s’instal·laran noves parades a Joan Maragall, 57 (cantonada Creu) i plaça Miquel Santaló, 4.
 
Afectacions a la circulació
 
La circulació general de vehicles del carrer Migdia, entre els carrers Maluquer Salvador i Lorenzana, quedarà tancada, i l’accés a guals dels veïns i veïnes serà possible fora de l’horari de l’obra (de 19 a 8 hores) mentre no es construeixin les clavegueres davant l’accés als guals.
 
L’accés al carrer Migdia des del carrer Creu serà de sentit únic de circulació, des del carrer de la Creu direcció el carrer Maluquer Salvador. El vial dret de serveis es destinarà a zona de càrrega i descàrrega. Els dos trams del carrer Sant Joan Baptista La Salle i del carrer Tomàs Lorenzana que conflueixen amb el carrer Migdia, seran culs de sac.
 
També s’invertirà el sentit de circulació del tram del carrer Maluquer Salvador entre els carrers Migdia i Cardenal Margarit. La zona d’estacionament a Joan Maragall entre Salle i Lorenzana se senyalitzarà com a zona de càrrega i descàrrega. Alhora totes les places d’aparcament de zona blava que se suprimeixin es traslladaran als carrers Cor de Maria, Manel Quer i travessera de la Creu.