Com protegir els teus smartphones i electrodomèstics?

Expliquem com assegurar la vida dels dispositius més enllà de la garantia

Tenir una rentadora o un telèfon mòbil no és quelcom nou i aquests aparells conviuen amb nosaltres des de fa més de 20 anys. Tanmateix, la seva complexitat, funcionalitat, prestacions i cost s'han incrementat considerablement des d'aleshores. L'únic que no ha canviat des d'ençà és la garantia, que es manté en dos anys per a peces i components, però poca cosa més.

És per això que els comerços intenten dotar de la venda d'algun valor afegit com un servei d'entrega a domicili o bé cursos i tallers per conèixer millor els aparells. Una nova opció pren de referència les tarifes mensuals que els usuaris paguen per escoltar música o veure continguts en vídeo a la carta. Amb tot, MediaMarkt Girona ofereix als seus clients la possibilitat de protegir els seus dispositius mòbils amb un nou producte mensual que cobreix ja siguin robatoris, danys accidentals provocats per caigudes o problemes mecànics i elèctrics un cop la garantia del fabricant ha vençut. No només això, en menys de 24 hores es facilita un aparell de substitució de les mateixes condicions mentre es repara.

Aquesta protecció s'ofereix conjuntament amb l'empresa SquareTrade, una de les principals companyies americanes que dóna cobertura a nivell mundial en casos com aquests.

Però no tot són telèfons mòbils. Els electrodomèstics també pateixen contratemps i és per això que MediaMarkt presenta un segon producte anomenat Always Safe. Aquest és una mena d'assegurança de manteniment per als electrodomèstics de la cuina amb una antiguitat entre 2 i 10 anys i per a consoles i televisors de entre 2 i 5 anys, hagin estat adquirits en MediaMarkt o no. Aquesta cobertura aporta la tranquil·litat de tenir protegits els aparells més importants de la llar, ja que estan incloses la reparació de peces, la mà d'obra, els desplaçaments dels tècnics o la substitució de l'aparell.

En un altre ordre de les coses, MediaMarkt també ha desenvolupat solucions per poder disposar de l’última tecnologia de la forma més econòmica i còmoda. Amb els plans iPhone Forever i Samsung a la última sempre es possible comprar l’últim model de qualsevol d’aquestes marques amb un pla de financiació que garanteix el valor de recompra passats uns mesos. Així, al final del període establert, es pot decidir entre quedar-se l’aparell o tornar-lo pel preu fixat prèviament i poder així adquirir l’últim model del mercat.

Tots aquests serveis són de pagament mensual i faciliten poder adquirir l’última tecnologia disponible o assumir el cost de cobertures que milloren la vida de les persones, mantenint fora de perill els aparells més importants de la llar de forma fàcil, senzilla i segura.