Prepara't per la tornada a l'escola

Et recomanem els millors productes per els teus fills

Un milió i mig d’alumnes tornen a les aules després de les vacances d’estiu. Quan parlem de tornada a l’escola ho associem a la rutina, el que comporta reprendre les nostres obligacions i, amb elles, arriben també un gran nombre de despeses extres per a equipar-nos de cara al nou curs.

Des de llibres de text, material escolar o matrícules, fins a uniformes o roba, són només alguns dels bàsics que compren els catalans per tal d’encarar el nou curs acadèmic, el que suposa un desemborsament mitjà per estudiant d’uns 500 euros, concretament 461 euros el 2018, segons l’Enquesta de Pressupostos Familiars (EPF) elaborada per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Ja fa uns anys que, a més de folrar llibres, comprar arxivadors o tenir la motxilla més de moda, els més joves de casa també necessiten comptar amb l’última tecnologia a les seves llars per tal de fer front als nous reptes que suposa el curs. Les prestacions dels ordinadors evolucionen molt ràpid, tant les del maquinari (velocitat i capacitat) com les del programari (funcionalitats, facilitat d’ús, internet…). També se n’està millorant molt l’eficiència energètica: cada cop gasten menys electricitat, sobretot en el cas d’un portàtil, perquè una de les comoditats estrella que s’ofereixen és l’autonomia: que els puguem fer servir el màxim d’estona desendollats.

Així, constantment ens envolta la temptació de comprar un ordinador nou, i un portàtil encara més. De tots els ordinadors que es van vendre el segon trimestre del 2011 a Espanya, un 26% eren portàtils; a Alemanya ho eren un 71’5%

Per això, MediaMarkt, t’ajuda a posar el toc tecnològic a la tornada a l’escola amb els últims models de portàtils i les millors marques perquè els escolars puguin desenvolupar-se i aprendre, de la manera més còmoda i ràpida, aquelles noves tasques en les quals necessiten l’ajuda d’un ordinador.

Per tal de facilitar la gran despesa que té lloc al setembre, la botiga del gegant de la electrònica a Girona ha posat en marxa unes ofertes úniques en ordinadors portàtils a partir del pròxim 22 de setembre al seu establiment:

HP 14Està considerat el producte estrella d’aquesta campanya pel que fa relació qualitat preu. Es tracta del Portàtil bàsic Huawei Matebook D2018, pantalla de 15.6", Full HD, processador Intel® Core i3-8130U, 8GB memòria RAM, disc dur 256 GB SSD, color Plata per un preu de 399 euros.

L'estètica és important en un portàtil, però també ho és la salut i paga la pena no dur un aparell massa pesat. Si t'agrada tenir totes aquestes coses en consideració et convé adquirir un dels portàtils més lleugers del mercat; l'HP 14-dk0004ns , pantalla de 14”, processador AMD A9-9425, 8GB de memòria RAM, disc dur de 512 GB SSD, W10 per només 499 euros.

Les hores que dediquen els més joves a estudiar són nombroses però també és important saber parar i desconnectar la ment per esbargir-se. Tots aquells que busquin una recompensa a les hores d'estudi trobaran en aquest ordinador l'aliat perfecte per a tot gamer, amb una gran targeta gràfica. És el Asus X560UD-EJ362T, pantalla 15.6", FullHD, processador intel® Core™ i5-8250U, 8GB memòria RAM, disc dur 256GB SSD, gràfica GTX1050 2GB, W10 amb un cost de 699 euros.

A mesura que els cursos passen la dificultat dels exercicis i l'exigència dels treballs augmenta. És per això que també és important comptar amb un ordinador més ràpid i més potent, preparat per fer córrer els últims programes en disseny, dibuix gràfic o edició. La resposta és el Portàtil HP 15-da1004ns, pantalla 15.6", processador intel® Core™ i7-8565U, 16GB memòria RAM, disc dur 256GB SSD, gràfica MX130 4 GB, W10 que pot ser seu per només 799 euros.

A més, MediaMarkt Girona fa un pas més en la seva aposta per l’omnicanalitat, oferint als seus clients una experiència de compra completa i única. Gràcies als seus tallers gratuïts. A través d’aquest servei, la companyia ofereix als seus clients formacions de la mà del seu equip especialitzat perquè els ajudi amb la posada a punt del seu nou PC, des de la instal·lació dels sistemes operatius com Windows o el paquet Office, fins a petits trucs per a poder treure el màxim partit dels nous equips.

Per últim, MediaMarkt també s’adapta a les necessitats de pagament dels seus clients, posant a la seva disposició la finançament 0%, el que els permetrà pagar en còmodes terminis sense interessos.