La plataforma Aturem la C-32 diu que segueixen els treballs malgrat la suspensió cautelar

L'empresa que feia les obres està obligada a retirar els troncs

La plataforma Aturem la C-32 ha denunciat a través de les xarxes socials que l'empresa responsable de la tala d'arbres a la zona de Sant Pere del Bosc de Lloret de Mar (Selva) ha seguit treballant tot i la suspensió cautelar del projecte.

Es tracta d'un solar que estava ple de branques i troncs dels arbres que havien tallat. En el moment de retirar-ho per evitar un possible incendi, han arrencat els arbres que hi quedaven, així com també la vegetació que hi havia. Ara fa un mes que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) es va pronunciar sobre l'ampliació de la C-32 entre Blanes i Lloret de Mar.

Des d'aquell moment, les màquines van haver d'aturar la tala d'arbres que estava fent, però sí que els operaris estan obligats a retirar tots els troncs dels arbres tallats per evitar possibles incendis.

Per la seva banda, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha defensat les feines que s'estan executant aquests dies. Segons han informat fons de Territori, es tracta de tasques de desbrossament que serveixen per donar compliment a l'aturada de les obres. Neguen que en cap cas s'hagi tallat cap arbre i tan sols es tracta de netejar la zona afectada per evitar riscos d'incendis. De fet, han detallat que per poder aturar l'obra s'ha de deixar la zona neta i evitar riscos per a la seguretat.