Mezquida i Pérez Cruz mostren la seva vessant més ''dialogant'' a Cap Roig

Els artistes van mostrar una gran complicitat amb unes grades plenes d'amics i familiars

El pianista Marco Mezquida i la cantant Sílvia Pérez Cruz es van "enfundar les sabatilles i el barnús" durant la seva actuació al Festival Jardins de Cap Roig d'ahir a la nit en una vetllada plàcida davant d'un públic variat que combinava seguidors, amics i familiars. La comoditat amb que els artistes van desplegar el seu repertori es feia palès, no només amb la facilitat en que interpretaven les peces, sinó també amb el constant diàleg amb les grades.

L'inici, amb un Mezquida interpretant 'My Funny Valentine' i amb Pérez asseguda al terra taral·lejant els acords, emulava el dia en que la cantant va assistir al primer concert del pianista i en va quedar meravellada; "temps més tard li vaig explicar que jo era allà i cantava baixet perquè no m'escoltes. Però em va dir que em va sentir perfectament", apuntava l'artista entre rialles.

Aquesta fou la dinàmica del concert. Salutacions, anècdotes i diàlegs interminables amb les grades que va provocar un degoteig de públic constant. "No marxeu!" els deia Sílvia, "a no ser que tingueu molta necessitat d'anar al lavabo". Però per a molts el fet de ser diumenge i que l'endemà els toqués anar a treballar els pesava massa. Tampoc va ajudar la interrupció de deu minuts que va patir el concert quan una dona es va indisposar i fou necessària l'assistència mèdica en plena platea.

La nit també va comptar amb un convidat no desitjat; "Us he d'explicar un secret. Ha passat un escarabat i els hi tinc fòbia. Amb aquest terra tant blanc ha estat bastant horrorós. Només esperava que no se'm quedés enganxat al vestit", bromejava la cantant de Palafrugell.

El festival continuarà aquest divendres amb l'actuació de Ben Harper & The Innocent Criminals amb entrades encara a la venda.