Mossos d'Esquadra comuniquen als 'indignats' que la concentració és il·legal però no desallotjaran

A l'assemblea d'ahir es va acordar consensuar un nou manifest

Els "indignats" han començat a reunir-se a la Plaça de Catalunya de Girona a les vuit del vespre d'ahir divendres i una hora més tard s'han dirigit cap a la Plaça del Vi. Mig miler de persones s'han reunit en la concentració, majoritàriament joves, on s'han cridat consignes contra el sistema polític i financer com "Mans enlaire, això es un atracament", "Ja n'hi ha prou" o "No pagarem la vostra corrupció". 

Una vegada acabada la concentració a la plaça del Vi han tornat a la plaça Catalunya per a celebrar una nova assemblea que s'ha allargat fins passats pocs minuts de les dotze de la nit. En aquell moment agents dels Mossos d'Esquadra els han comunicat que las seva concentració era il·legal segons havia estipulat la Junta Electoral Central però que no tenien intenció de desallotjar-los. L'assemblea també ha acordat una nova concentració per demà i consensuar un nou manifest ja que no estan d'acord amb alguns punts del redactat provinent de Madrid i Barcelona.

Amb tot, els "indignats" no han permès als periodistes enregistrar ni prendre part de l'assemblea ja que al seu entendre "els mitjans de comunicació manipulen la realitat" i és per aquest motiu que se'ls ha vetat l'accés, malgrat l'acte tenia lloc al carrer i aquest es retransmetia a temps real per Twitter.