ERC vol destinar els diners del festival de músiques religioses a crear una xarxa de suport a l'estudi

Blanca Palmada proposa becar estudiants que donin classes de reforç a alumnes

La candidata Blanca Palmada i la número vuit de la llista Neus Heras han presentat les propostes del partit en matèria d'educació. Palmada, que ha recordat que Girona, igual que Catalunya, té el fracàs escolar més gran d'Europa en primària i secundària. Per reduir-lo a la meitat en quatre anys, Palmada proposa crear aquesta xarxa i també millorar la transparència dels resultats dels centres perquè els pares puguin tenir coneixement de la situació dels seus fills.

El PSC se sent víctima d'una persecució política

El PSC de Pont de Molins denuncia que se sent víctima d'una persecució política "sense precedents". El partit denuncia que han destruït totes les seves pancartes electorals al poble i asseguren que en tot el municipi "no ha quedat ni una sola pancarta electoral del PSC". Els socialistes diuen que, en canvi, han comptabilitzat una seixantena de pancartes del PP i una trentena de CiU.

El PSC assegura que a la població li cal "progrés i tranquil·litat" i que un pacte CiU-PP només garantirà "retrocés". Els socialistes acusen als autors de la destrossa de pancartes de manca de cultura democràtica i de desconeixement de la llei electoral. "CiU i PP portaran el poble a la ruïna i a una successió contínua d'especacles lamentables a la premsa", alerten els socialistes que asseguren que el poble perdrà "tot el prestigi".

Acusació en cas de discriminació

ICV-EUiA de Salt ha aprofitat el Dia Internacional contra l'Homofobia per presentar les seves propostes en aquest sentit. El partit es compromet a personar-se jurídicament des de l'ajuntament en els processos legals que denunciïn agressions o discriminacions per motius d'orientació sexual o identitat de gènere. A més, asseguren que formaran en prevenció d'homofòbia i transfòbia al personal al servei de l'ajuntament. També proposen sensibilitzar i donar visibilitat a gais, lesbianes i transsexuals.

Alcaldable per cinquena vegada

Isidre Font encapçala la candidatura de CiU a Osor per cinquena vegada. El candidat es presenta amb una candidatura renovada amb gent jove per, diu, donar "aire fresc" sense deixar de banda l'experiència. Font assegura que l'avalen els projectes realitzats durant aquests darrers anys tot i que assegura que la situació política actual no ha passat de llarg al municipi. Font assegura que si governa intentarà finalitzar el cicle de millora urbanística del poble amb la realització del carrer Major i incorporant algunes zones d'aparcaments.