Puigdemont (CiU) proposa reunions mensuals entre associacions i regidors de barri

El candidat de CiU a Girona critica que l'ajuntament "ha girat l'esquena" als barris

Pel candidat de CiU, fins ara els barris han estat "abandonats" per part de l'ajuntament i no s'ha explotat el paper del regidor de barri. Segons ha dit Puigdemont, això ha fet que representants d'entitats i associacions hagin "perdut la confiança" en el consistori i els mecanismes de relació.

Per trencar aquesta dinàmica que denúncia CiU, Puigdemont proposa que si és alcalde el regidor de barri de cada zona mantindrà una reunió cada mes amb representants d'entitats i associacions per "passar revista" a les necessitats del barri. Durant les trobades, s'omplirà un formulari que, entre d'altres, preguntarà als veïns sobre temes com la neteja, el transport públic, la seguretat, el comerç, la convivència o les queixes i suggeriments dels veïns, entre d'altres. "Els formularis es podran modificar segons les característiques i les necessitats de cada barri", ha explicat Puigdemont. D'aquesta manera, CiU entén que hi ha una relació més estreta i un "contacte permanent" entre els veïns i el regidor de cada barri.

A aquesta mesura, Puigdemont hi afegeix un nou compromís. Un cop per semestre, l'alcalde acompanyarà el regidor de barri a cadascuna de les reunions que es facin amb els veïns per tal de comprovar in situ la satisfacció o les queixes que tenen els representants.