Els joves de la Selva amb inquietuds culturals es reuniran a Riudellots el 15 de juny

La iniciativa porta per nom Cul Inquiet

L’Oficina Jove del Consell de la Selva ha organitzat una nova edició del Cul Inquiet, la trobada cultural de joves de la comarca de la Selva. Cul inquiet està adreçada a les persones joves de la comarca, a partir de 13 anys i que tinguin inquietuds culturals. Es realitzarà el dia 15 de juny a l’Espai Jove de Riudellots de la Selva. Hi participaran joves d’altres poblacions de manera que coneixeran altres joves i passaran un dia ple d’activitats creatives i lúdiques.

L’objectiu d’aquesta trobada de joves és d’acompanyar-les en el desenvolupament de les seves inquietuds culturals, generar espais de formació, fomentar de l’esperit crític en el consum cultural i la igualtat d’oportunitats en el territori. Amb aquest projecte és pretén oferir un espai de participació, formació i creació que és la culminació d’un procés participatiu que s’ha realitzat amb les persones joves.

En el transcurs del matí hi haurà diversos espais de diferents disciplines artístiques escollides pels propis joves: gastronomia, dansa urbana , teatre, audiovisuals, disseny gràfic i música. A la tarda tindrà lloc un espai d’intercanvi i foment d’experiències culturals; tot seguit, una formació per a tots els participants per al desenvolupament del talent creatiu jove i una mostra dels treballs realitzats durant el matí. Per acabar hi haurà un concert ball conjunt dinamitzat per Flowk. Totes les activitats són gratuïtes i hi haurà un servei de transport en autocar des dels municipis de la Selva.

Aquelles persones que vulguin participar en qualsevol dels tallers no cal que tinguin coneixements previs,  només ser un “cul inquiet” i tenir inquietuds culturals.

Aquesta iniciativa està liderada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva amb el suport de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i la resta de municipis de la Selva participants, la Diputació de Girona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.