Girona premiarà amb 500 euros els tres millors projectes d'emprenedoria d'alumnes d'FP

Es vol fomentar la innovació entre els estudiants dels instituts de la ciutat

L'Ajuntament de Girona ha posat en marxa una iniciativa per tal de premiar els tres millors projectes d'emprenedoria entre els estudiants de Formació Professional (FP), que estan matriculats en instituts de la ciutat.
En concret, el consistori dotarà amb 500 euros les tres propostes guanyadores que s'escolliran entre totes les que es presentin en les tres categories que s'han creat. Aquest any, els alumnes competiran per aconseguir el premi en com a 'Millor projecte d'Emprenedoria', que busca la idea més "viable", el 'Millor projecte col·laboratiu', que requereix la participació de diferents especialitats formatives, i el 'Millor projecte social', que vol trobar l'aposta que repercuteixi de manera més beneficiosa per a la ciutat.
 
Un cop el jurat hagi decidit quins són els tres treballs que mereixen el premi, l'Ajuntament entregarà els 500 euros corresponents a cadascun dels centres on pertanyin els alumnes guanyadors. Els instituts hauran d'invertir els diners en recursos o iniciatives que impulsin l'emprenedoria. El termini per a la presentació de les sol•licituds serà el dia 14 de juny i es valoraran especialment els projectes que responguin a les necessitats reals de la ciutat i que potenciïn oportunitats de negoci per al desenvolupament socioeconòmic del territori.

Als premis hi opten els nois i les noies matriculats en cicles formatius de grau mitjà o de grau superior dels centres de formació professional de Girona durant el curs actual i també l’alumnat matriculat en els programes de formació i inserció (PFI) i formació professional bàsica en centres de la ciutat