ERC acusa l'Estat de 'maltractar' la demarcació de Girona al no reprendre les obres de la N-II

El secretari general de la formació, Joan Ridao, diu que l''Estat "té diners pel que vol" i critica la licitació milionària del TGV a Galícia

Joan Ridao ha criticat que, 'al mateix temps que el ministre Blanco deia que no hi ha diners per la N-II, el govern espanyol licitava el tram del TGV a Galícia, un traçat 'molt competitiu, eficient, molt transitat i una autèntica prioritat', ha assenyalat amb to irònic.

El partit creu que la represa de les obres de la via a Girona s'ha d'incloure en la pròxima execució de pressupostos, en tractar-se d'una via que connecta amb Europa i també molt transitada.

La candidatura d'ERC a Girona, sense Joaquim Ayats

Joan Ridao ha visitat aquest dijous l'Espai Jove a Girona per donar suport a la candidatura de Blanca Palmada com a alcaldable a les eleccions municipals. Una llista que no comptarà amb el nom de Joaquim Ayats, regidor delegat de Joventut a l'Ajuntament de Girona, qui marxa per motius professionals.

El secretari general ha dit que la candidatura que encapçala Palmada es proposa renovar la manera de "fer política", en contra del "glamour que exhibeix el PSC i la prepotència i exhuberància de CiU".