Busquen Irene Rigall als entorns de Palol de Revardit i Sant Julià de Ramis

Diverses persones han trucat als mossos dient que havien vist Irene Rigall asseguda en un banc del polígon Indústria Jardí

Després d'estar cercant a l'entorn de la zona on es podria haver vist aquest matí a la noia, finalment l'operatiu s'ha suspès a les tres de la tarda a l'espera de nous indicis fiables per activar de nou el protocol de recerca.

Aquest matí, uns treballadors d'una empresa del polígon han vist una jove asseguda a una vorera i han comprovat que una estona després continuava en la mateixa posició. Després de donar-hi voltes, els treballadors han pensat en el cas d'Irene Rigall i han avisat la policia perquè asseguraven que la seva aparença coincidia amb la jove que s'està buscant. Ara bé, quan els treballadors han donat l'avís a la policia la noia ja havia marxat del lloc.

Poc després, s'ha muntat un dispositiu just al lloc on s'havia vist la noia, al polígon industrial Jardí, i uns gossos de la unitat canina han rastrejat la zona per descartar que la jove s'hagués endinsat en un bosc que hi ha a tocar de les fàbriques. Després d'una recerca a peu de mossos, bombers i gossos, s'ha decidit suspendre l'operatiu perquè no s'ha trobat res. El fet que els agents pensin que la noia es mou a peu fa que, si transcorre massa temps entre que algú veu la periodista i avisa la policia, sigui complicat trobar-la.

La descripció que els homes han fet de la jove coincidia amb la roba que duia quan va desaparèixer el passat dimecres: sabatilles blanques, anorac beix i pantalons grisos. Només un detall ha fet dubtar de la descripció i és que els testimonis haurien indicat que la jove duria caputxa, un detall que no coincideix amb la roba que portaria posada quan va desaparèixer.

La periodista de El Punt, de 31 anys, va desaparèixer dimecres passat i podria estar desorientada a causa de l'amnèsia. Els serveis d'emergències estan rebent nombroses trucades de gent que l'hauria vist en diversos punts de la demarcació, unes trucades que els policies han de contrastar per activar el protocol només si les pistes són fiables. Diumenge a la tarda va aparèixer la bossa de mà de la periodista al Barri de Taialà on també es va activar el mateix protocol dilluns també sense èxit.

Els seus familiars demanen que, si algú la veu, contacti amb Emergències o els Mossos d'Esquadra a través dels telèfons 112 o 972 18 16 00.