Detingut per conduir begut i sense carnet després de topar contra un fanal a Cornellà del Terri

L'home va fugir corrent i va empentar els Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 22 d’abril, un home de 33 anys, de nacionalitat holandesa i amb domicili a Cornellà del Terri, com a presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència als agents de l’autoritat, conduir sota els efectes de l’alcohol i sense haver obtingut mai el permís.

Els fets van succeir al voltant de les 10 del matí del mateix dia 22, quan agents de trànsit de Girona van rebre l’avís d’adreçar-se a un accident a la carretera GIV-5145, als seu punt quilomètric 0.100, al terme municipal de Cornellà de Terri. Un vehicle s’havia sortit de la via en un revolt, havia xocat conta un fanal i havia caigut pel marge.

Gràcies a la col·laboració ciutadana els policies van saber que el conductor del cotxe havia fugit corrents en direcció al poble de Cornellà del Terri. Amb aquesta informació, la patrulla el va buscar i seguir fins que el va trobar al mig del poble.

Una vegada localitzat, el van aturar per identificar-lo i van observar que desprenia una forta olor d’alcohol i, en el moment de demanar-li la documentació, va donar una empenta als policies i va fugir corrents de nou.

El conductor es va fer escàpol pels carrers del poble i, fins i tot es va amagar enmig d’uns camps de colza, fins que finalment el van localitzar a l’entrada d’un bar del poble. Quan els mossos el van trobar de nou, li van fer la pertinent prova de detecció d’alcohol, la qual va donar un resultat del doble del límit permès.

Els mossos també van comprovar que no disposava de permís de conduir. Davant les evidències va quedar detingut.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 23 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.