Arrenca la 8ena edició del programa d'intercanvi de docents entre Girona i Xauen

Hi participen més de 20 professionals

El sindicat CCOO ha convocat la 8ena edició de l'intercanvi i formació entre docents de diverses escoles de Girona amb la ciutat de Xauen. Aquest és el desè any d'intercanvi d'experiències que beneficia la comunitat marroquina resident a la província de Girona i augmenta el bagatge formatiu dels docents de les dues ciutats.

L'intercanvi, promogut per l'associació Gironina ECCIT i CCOO educació, trenca amb la cooperació tradicional i financera del nord al sud, ja que, genera nous espais de cooperació mútua que beneficia tant a les escoles com als docents dels dos països.
 
En aquesta edició hi participen més de 20 docents de les comarques gironines que viatgen a Xauen en aquestes festes de Setmana Santa. Allà faran visites a escoles, formació i dinàmiques de cooperació. També hi hauran trobades dels docents amb el món social i sindical del Marroc per tal de conèixer la realitat en situ durant aquesta estada pràctica.
 
L'altre part de l'intercanvi es farà a Girona el proper mes de novembre quan una delegació de docents de Xauen farà una estada pràctica a casa nostra, centrada en la gestió escolar.