Andrew ''B Flat'' Vega, ganador del Mallorca Live Talent

S'afegeix així al cartell del festival mallorquí

Andrew "B Flat" Vega és l'últim nom confirmat per al Mallorca Live Festival on compartirà cartell amb grups com Jamiroquai, Two Door Cinema Club, Laurent Garnier, Vetusta Morla, Fuel Fandango, The Vaccines, o Amaia. El raper va ser un dels escollits entre les més de cinquanta bandes que es van inscriure al Mallorca Live Talente d'aquest any i va guanyar la semifinal de Palma. Dissabte es va imposar a la gran final que es va celebrar a la sala 1 d'Es Gremi davant Tretze, guanyadors de la votació popular a través d'internet, Aero.Sol i Gahra, guanyadors de les semifinals de Manacor i Inca respectivament.

El jurat va destacar el carisma i la tècnica d'Andrew "B Flat" Vega tant damunt com darrere de l'escenari, ja que a més de la seva demostrat talent com MC, el músic és productor i autor de les seves pròpies bases. Andrew està darrere de Diode Music, l'estudi on produeix, barreja i masteritza totes les seves cançons.

A més d'actuar al festival i gràcies a la distribuïdora digital Ditto, el raper va guanyar un premi de 1.000 euros per a gravar el seu propi videoclip. Tots els classificats en les semifinals i la final aconseguiran també un contracte premium amb la distribuïdora o un voucher de descompte per a distribuir la seva música en plataformes digitals.

Jurat professional, premis i MusiCalvià

Un jurat professional format per músics i periodistes musicals mallorquins va ser l'encarregat de seleccionar els guanyadors de les semifinals i de la final. A Manacor van ser Mireia Flores (Ombra), Adela Peraita (Sunflowers - Sterlin), Joan Trias (Ib3 Ràdio) i Patrick Schirmer (Mallorca Zeitung). A Inca es va tractar de Xavi Solà (Última Hora), Sebastià Rosselló (Primers Pasitos), Carlos Echevarría (Mondosonoro - Última Hora), Joan Trías i Víctor Conill (Diario de Mallorca). El jurat de la semifinal de Palma va estar compost per Magda Albis (Mallorca Live Festival), Pelayo Álvarez (músic i docent), Iaio Álvarez (Última Hora - BN Mallorca Ràdio), Irene Lebrato (Shamrock Palma) i Joan Trias. Per a la final van repetir Magda Albis, Pelayo Álvarez, Yayo Álvarez, Víctor Conill, Patrick Schirmer i Joan Trias, als quals es va sumar José Domingo (músic).

El festival també col·labora amb MusiCalvià, organitzat per l'Ajuntament de Calvià. A finals d'aquest mes es coneixeran les banda guanyadora que actuarà al Mallorca Live i la resta de bandes de la localitat que actuaran dins de la programació dels nous escenaris de la platja durant el cap de setmana del festival.