Mallorca Live Festival confirma a Pavvla i Amaia

El festival tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig

La guanyadora d'Operación Triunfo 2017, Amaia Romero, encapçala la nova tanda de confirmacions per al Mallorca Live que tindrà lloc els dies 10 i 11 de maig a l'antic Aquapark de Calvià.

El festival mallorquí ha anunciat també a dos nous DJ: la també productora Maya Jane Coles i a Ley DJ, una de les més actives de la nostra escena.

Algunes dels propostes més interessants de l'actualitat també passaran pel festival: la sensibilitat explosiva de Pavvla i l'energia de dues supertríos: The Mani-las, el nou projecte de la mallorquina Maika Makovski al costat de Mariana Pérez i Olaia Bloom, i Side Chick, el grup de la nord-americana Maïa Vidal amb la barcelonina Scarlett i el veneçolà Eduardo Benatar.

A més, el Mallorca Live també ha anunciat a Her 's, una de les bandes britàniques més carismàtiques del moment, als gallecs Novetats Carminha, i dues de les millors propostes de l'hip hop nacional: Dellafuente i Ayax i Prok. Fidels a la seva aposta pel talent local, el festival suma dos nous noms mallorquins al seu cartell: Jorra i Gomorra i Ombra.

Amb més d'un terç del seu cartell encara per desvetllar, el Mallorca Live ha crescut any rere any fins a comptar en aquesta quarta edició amb dos dels protagonistes indiscutibles de la història de la música popular com Jamiroquai (en el seu únic concert a Espanya el 2019 ) i Laurent Garnier, ja anunciats.

Artistes de primera línia internacional com Two Door Cinema Club o Dixon coincidiran aquest any amb les millors bandes nacionals encapçalades per Vetusta Morla: La M.O.D.A., Viva Suecia i La Pegatina; sumades a les propostes més interessants de l'actualitat com Los Estanques, Renta Fizz, El Búho o DJ Coco.

Aquest any s'ampliaran les zones dedicades a gastronomia, barres i esplai per fer encara millor l'experiència del seu públic.

Els abonaments de dos dies pel festival poden aconseguir-se des de 75 euros més despeses al seu web