Enxampen un motorista circulant a 121 km/h en plena zona urbana de Girona

El jove haurà de comparèixer davant el jutge i s'enfronta a una multa de 600 euros i a la pèrdua de sis punts

Aquest dijous, els agents van portar a terme un control planificat de velocitat en una de les entrades de Girona. En concret, els municipals van situar el radar a la carretera Barcelona, al tram comprès entre els carrers Muga i Fluvià.

Durant tota l'estona que va estar operatiu, el radar va detectar 1.266 vehicles. D'aquests, molts més de la meitat (772, en concret) van superar el límit de velocitat permès. En aquest punt, com que ja és trama urbana, no es permet circular a més de 50 quilòmetres per hora

De tots els vehicles controlats, els agents en van denunciar 44. Però el cas més flagrant, i que acabarà als jutjats, el va protagonitzar un motorista. Es tracta d'un jove de 37 anys, veí de Girona, que va passar com una bala per davant del radar. En concret, la lectura va concloure que anava a 121 quilòmetres per hora.

Els policies no el van poder aturar en aquell moment però, després de fer les gestions pertinents, ahir el van aconseguir localitzar. El noi anava a cavall d'una motocicleta Suzuki, model AN400, de la qual no n'és propietari.

La Policia Municipal li ha imputat un delicte contra la seguretat viària. La infracció comesa, a banda de comportar-li haver de passar per jutjats, també li pot suposar 600 euros de multa i la pèrdua de sis punts del carnet de conduir.