L’Ajuntament de Girona millorarà la calçada d’onze carrers de la ciutat fins al juny

Avui han començat les obres d’asfaltatge al passeig de José Canalejas

L’Ajuntament de Girona ha començat avui les actuacions per millorar la pavimentació de diversos carrers de la ciutat. En total, es treballarà sobre onze vies del municipi i les obres d’asfaltatge s’allargaran fins al mes de juny. Aquesta és una actuació que es porta a terme cada any dins de les inversions per al manteniment i millora de la calçada de la ciutat.

En una primera fase, fins a Setmana Santa, s’actuarà sobre quatre zones. Avui i demà es fresarà tot el passeig de José Canalejas, es resposarà l’asfalt i es pintaran marques viàries noves. Demà i dimecres es treballarà en el carrer d’Àngela Bivern, fresant els laterals de la via, reparant els flonjalls i els sots, reposant l’asfalt i pintant marques viàries noves.  El dijous s’actuarà sobre el carrer de la Torre de Sant Joan, entre els números 27 i 35. Allà es fresarà tot el paviment, es reposarà l’asfalt i es pintaran marques viàries. El mateix es farà divendres en el tram entre els números 15 i 45 del carrer del Mas Jardí, on, a més, es repararan flonjalls i sots.

Després de Setmana Santa es faran reparacions del ferm i reforços asfàltics al carrer de Santiago Rusiñol (entre els números 1 i 30); al carrer de Josep Maria Prat i Roca (a l’altura del número 8); a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan (tram entre la plaça de Perpinyà i el carrer d’Antoni Varés); al carrer de Pedret; al carrer de Sant Joan Bosco; a la zona dels carrers de Francesc Artau, de Narcís  Monturiol i de l’avinguda de Sant Narcís, i al carrer del Cor de Maria, on es repararan els passos de vianants.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Construccions Rubau SA per un import de 425.887,01 euros (IVA inclòs).