L'Ateneu Bar de Banyoles reobrirà de la mà de la societat Gastrogrup

Es reprendrà la programació cultural que s'havia anul·lat

L’Ateneu Bar tornarà a obrir les portes properament després d’haver de tancar per la rescissió del contracte amb l’anterior arrendatari del local. La direcció de l’Ateneu – CMEM ha signat un acord amb Gastrogrup, una societat formada per quatre socis banyolins i creada expressament per gestionar l’Ateneu Bar. Amb la reobertura del bar es reprendrà la programació cultural que es va haver d’anul·lar a conseqüència del tancament.

D’aquesta manera, es continuarà amb les activitats que hi havia programades fins al juny i que inclouen concerts de Diana’s Pipol, Bicefal Project, Magalí Sare & Manel Fortià Duo o Tiger Flash, a més del club de lectura de poesia amb J. N. Santaeulàlia. Pel que a les activitats que hi havia previstes pels mesos de març i abril que es van haver d’anul·lar, i que inclouen tant concerts, com recitals de poesia i també projeccions del Documental del mes, s’aniran programant durant aquesta temporada o la que ve.

Gastrogrup ha decidit assumir la gestió de l’Ateneu Bar amb la voluntat d’impulsar una oferta gastronòmica de qualitat a preus assequibles atenent a la demanda d’aquest tipus de producte de qualitat que hi ha actualment al mercat. D’aquesta manera, la societat impulsarà una proposta gastronòmica basada en pinxos i tapes, emulant les típiques barres basques plenes de pinxos però introduint elements propis de la cuina catalana; promovent així un tipus de gastronomia pionera a Banyoles i comarca. Un cop signat l’acord amb el nou arrendatari, el relleu s’efectuarà de manera ràpida durant les properes setmanes.

L’Ateneu Bar va tancar les portes a finals de febrer per motius aliens a la direcció, fet que va obligar a suspendre la programació cultural.