La CCMA i el Festival MOT signen un acord per difondre les activitats del certamen

Demà arrenca la sisena edició del festival

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el MOT Festival de Literatura han firmat un acord de col·laboració bianual per a la difusió de les activitats del MOT, que organitzen cada primavera els ajuntaments d’Olot i Girona i que enguany estarà dedicat a la Mediterrània.
La propera edició del festival MOT, la sisena, tindrà lloc a partir d'aquest dijous i fins al 6 d’abril a la sala El Torín d’Olot i a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. El festival MOT és un projecte de divulgació literària que acosta els escriptors al públic lector i porta a les comarques gironines primeres figures nacionals i internacionals de l’àmbit literari.
 
Segons l’acord entre la CCMA i el festival MOT, tant TV3 com Catalunya Ràdio informaran i faran un ampli seguiment de totes les activitats d’aquest festival de literatura a través de diferents espais i programes. A més, els professionals de la CCMA Anna Guitart, David Guzman, Mercè Sibina i Míriam Cano participaran en diverses activitats del MOT.