Mor un ciclista després de ser envestit per un cotxe a l'N-260 a Martinet

L'home ha envaït el sentit contrari

Un ciclista de 84 anys ha mort aquest dissabte després de xocar contra un turisme quan circulava per l'Eix Transversal a l'altura d'Arbúcies (Selva). L'accident ha passat a dins d'un dels túnels, en concret al de Joanets, pels volts de les dues de la tarda quan, per causes que s'estan investigant, la víctima ha topat contra el vehicle al punt quilomètric 212 de la C-25.

Com a conseqüència del xoc el ciclista ha mort, malgrat els esforços dels Serveis d'Emergències Mèdiques per salvar-li la vida. La carretera, que s'ha tallat parcialment, no està habilitada per a ciclistes, que tenen prohibit circular-hi. Fins a la zona s'hi ha desplaçat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers, dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat.
 
Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), la víctima és K.R., un home de 84 anys, de nacionalitat alemanya, que estava de vacances. L'home anava amb un grup d'amics, s'hauria despistat del grup i hauria entrat sense adonar-se'n a l'autovia, en la qual els ciclistes tenen prohibit circular.