El grup municipal del PSC critica el 'desgovern' de CiU a Lloret de Mar

Acusa Xavier Crespo de tenir 'falta de responsabilitat' i d'estar més pendent del seu futur polític a la Generalitat que no pas del municipi

La portaveu del grup del PSC a Lloret diu que els ciutadans 'han copsat com el regidor Ivan Tibau ha deixat la seva regidoria per acceptar el càrrec de secretari general de l'Esport', i han vist com a Crespo 'no se'l veu per enlloc mentre espera el seu nomenament'. Parrilla considera que les tasques de representació de l'alcaldia en els actes públics les ha assumides el candidat a batlle, Romà Codina, 'sense que l'alcalde Crespo hagi donat una explicació a la ciutadania'.

És per això que el PSC demana a l'alcalde 'que assumeixi les seves funcions fins esgotar el seu mandat, tal com pregona a la premsa que és la seva intenció'. O que en el seu defecte, 'dimiteixi del càrrec pel qual els ciutadans li van fer confiança ara fa 4 anys', considera Parrilla.

Un nomenament que es fa esperar
La setmana passada, el president de la Generalitat, Artur Mas, va qualificar de 'nomenament frustrat' el fitxatge de Crespo com a nou secretari de Seguretat del Departament d'Interior. Mas ho va dir després que el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, preguntés per les raons perquè no s'havia fet aquest nomenament, un fet que considerava la 'punta de la piràmide d'un conjunt de despropòsits' que creia que s'han produït durant les primeres setmanes del Govern. Tot i les paraules de Mas al Parlament, fonts del Departament d'Interior han assegurat que Crespo serà nomenat secretari de Seguretat.