Banyoles dóna el tret de sortida a la construcció de 62 habitatges de lloguer assequible

Les sol·licuds s'iniciaran el maig i l'entrega de claus tindrà lloc el juliol de 2012

Els 62 habitatges s’adjudicaran mitjançant sorteig davant notari per una renda de lloguer mensual inferior al preu establert per als habitatges de protecció oficial (HPO). Les sol·licituds s’obriran aquest maig del 2011 i el lliurament de les claus està previst pel juliol del 2012.

Com a la resta de promocions del programa d’Habitatge Assequible de l’entitat, la promoció de l’Obra Social “la Caixa” a Banyoles es construirà segons uns criteris i unes tecnologies respectuoses amb el medi ambient i amb la intenció de facilitar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. Els contractes d’arrendament seran per un període inicial de 5 anys, renovables en el cas de seguir complint amb els requisits de la normativa de protecció oficial.

Cinc anys de programa d’Habitatge Assequible

'La Caixa' construirà més de 4.000 immobles arreu de l’Estat fins el 2012 en el marc del programa d’Habitatge Assequible de l’Obra Social, la qual cosa representa una inversió de 720 milions d’euros.

D’aquest programa ja s’han adjudicat 2.777 pisos i està previst el lliurament de la resta d’habitatges entre els propers anys 2011-2012.

El programa està construint 1.000 habitatges més destinats a famílies, obtinguts a partir d’acords assoclits amb promotors arran de la crisi. D’aquesta manera l’entitat financera posa els seus actius immobiliaris al servei de l’Obra Social amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats dels ciutadans.