El Consell Comarcal de la Selva contracta set persones dins el programa Enfeina't

També disposaran d'instruments per una posterior insersió laboral

El Consell Comarcal de a Selva ha posat en marxa una nova edició del programa Enfeina't que ha permès la contractació laboral de set persones aturades de llarga durada. Aquest és un projecte que facilita la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència de persones en situació d’atur mitjançant la seva contractació laboral. A més de l’adquisició de l’experiència laboral, aquestes persones també tindran un acompanyament que els facilitarà instruments per assolir la seva inserció laboral.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha dirigit unes paraules a les persones que participen en el programa Enfeina’t aquest dimarts, 19 de febrer, al matí. El màxim responsable selvatà ha incidit en el fet que és important que aprofitin durant el període que estaran contractats per treballar en projectes a diversos ajuntaments de la comarca.

Mitjançant aquestes contractacions, el Consell Comarcal de la Selva posarà en marxa projectes comarcals en els àmbits de medi ambient, energies i sostenibilitat, tecnologies de la informació i la comunicació, serveis a la comunitat i serveis de proximitat i atenció a les persones. Les persones contractades ho estaran per una durada de dotze mesos i tindran una persona tècnica de referència que tindrà com a missió assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’aposta de l’ens per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur.

El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social a càrrec de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.