Zaragoza diu que Pluma ha de fer com Mascarell i tornar el carnet del PSC

Lamenta l'actitud 'poc positiva' de Mascarell i diu que 'no hauria d'insultar' el PSC si el que busca són acords

Zaragoza ha dit que Pluma hauria de fer 'igual que ha fet el senyor Mascarell'. I ha dit: 'Tu no pots, si formes part d'un partit que està a l'oposició, implicar aquest partit amb el govern. Tu has de suspendre la teva militància i prendre la decisió personal que vulguis però no pots implicar el teu partit. Has de respectar aquest partit que col·lectivament ha decidit estar a l'oposició'.


Sobre Ferran Mascarell, Zaragoza ha dit que 'ha tingut una actitud poc positiva'. El secretari d'organització del PSC ha lamentat les declaracions 'per justificar el seu comportament de no estar a l'oposició i gaudir els avantatges d'estar al Govern', unes declaracions que, a parer de Zaragoza, 'no calien'.

I ha afegit: 'Són males maneres, ha estat de molt mal gust. Encara no ha demanat disculpes. Per pura educació, si el que busca són acords no hauria d'insultar a la gent que amb la seva abstenció va permetre que Mas fos president i el conseller'.

Per la seva banda l'exconseller de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP), Joaquim Nadal, també s'ha pronunciat aquest matí en aquest assumpte. En una entrada publicada a la xarxa social Twitter, el socialista assegurava que 'el PSC no suspendrà Pluma, és Pluma q deixarà en suspens la militància mentre sigui al Govern. És d'una coherència implacable'.