Veray (PP) veu la sortida de Pluma com la 'constatació' de la sociovergència

La popular va assegurar estar 'sorpresa' qualificant el nomenament 'd'inversemblant'

Concepció Veray va explicar que 'és molt significatiu que un polític gironí del PSC com Joan Pluma, estendard d’aquesta formació política a les comarques de Girona se’n vagi de director general dins un Govern de CiU', i seguidament va afegir que 'aquests fet són la constatació més clara i evident del pacte tàcit entre CiU i PSC a Catalunya, és a dir de l’existència del que ja tots coneixem com la sociovergencia', va rematar.

La Portaveu Popular també va afegir que 'davant la sociovergencia evident, a Girona, igual com a tots aquells municipis governats pel PSC des de fa anys i que necessiten un canvi immediat en el Govern municipal, el PP és la única força política que pot garantir el canvi real'.
 
Finalment Veray es va mostrar preocupada pel que aquest proper nomenament pot suposar per la ciutat, qualificant-lo de 'trasbals' a només 4 mesos de les eleccions municipals. Segons la popular, la regidoria d'Urbanisme 'no és de les petites, al contrari, és un àrea estratègica per a la ciutat i que en aquests moments temes importants, com per exemple la nova delimitació de la trama urbana de Girona, estan encara pendents d’aprovar-se definitivament', va concloure.