El PP vol aconseguir representació a la Diputació de Girona després de les municipals

El partit vol arribar a les 100 candidatures a poblacions gironines, doblant les llistes que es van presentar el 2007

El PP de Girona s'ha marcat un objectiu ambiciós per a les properes eleccions municipals: doblar el número de candidatures arreu de la demarcació i arribar a les 100 llistes. Enric Millo ha reconegut que fer aquest salt 'serà difícil' -l'any 2007 se'n van presentar 51- però ha confiat en què els resultats que el partit va aconseguir a les eleccions del Parlament es puguin traduir també als comicis als ajuntaments.


De fet, el president ha dit que confia en què la militància respondrà, perquè s'ha aconseguit trencar 'el sostre de vidre' -com l'ha anomenat- que durant 'molt temps' ha patit el PP. 'Moltes persones que confien en nosaltres ara fan el pas de dir-ho públicament, i esperem que això es traslladi en les eleccions del maig', ha afirmat Enric Millo.

A més d'incrementar el número de regidors a municipis, els ulls del partit també es fixen ara en una altra direcció: la Diputació de Girona. I és que Millo confia que els resultats els avalin i que, per primer cop, el PP pugui situar un dels seus representants al ple de l'ens supramunicipal.

'Volem poder arribar a assolir aquesta fita; sabem que no serà fàcil, però ho volem intentar', ha afirmat el president del PP a Girona. Millo ha definit com un 'petit dèficit, fins i tot democràtic' que fins ara el partit no hagi tingut representació a la Diputació. 'Es tracta del reflex d'una situació electoral determinada que volem solucionar i resoldre, perquè el mateix pluralisme que hi ha al Parlament es tradueixi també a la Diputació', ha assegurat.

Enric Millo ha agraït els 5.000 vots de més que el PP de les comarques gironines va obtenir a les eleccions del 28-N, i ha assegurat que, d'ençà que ell n'és president, el partit ha crescut al territori. De fet, segons assegura, durant el darrer any han tingut 150 altes noves de militants.

L'alcaldable, una incògnita

Tot i engegar la maquinària per a les properes eleccions municipals, el PP encara no ha definit qui serà el seu alcaldable a Girona. Enric Millo ha recordat que la seva elecció serà una decisió interna del partit, però no ha amagat la seva preferència per l'actual regidora Concepció Veray.

'A mi m'agradaria que fos ella', ha declarat. El president del PP de Girona també ha avançat que en els propers mesos s'obrirà una oficina parlamentària al territori, perquè els ciutadans que vulguin s'hi puguin adreçar.