Nadal critica que CiU es vulgui atribuir el mèrit de desencallar les obres de l'N-II a la Selva

El socialista anuncia que les obres de desdoblament es posaran a licitació el segon trimestre d'aquest any

'Hauria de quedar molt clar que res del que s'acordi no és nou perquè ja estava parlat i acordat tant amb el Govern de Catalunya com a diputats i diputada del PSC a la demarcació de Girona', ha assegurat Joaquim Nadal que afirma que ja a l'estiu va ser ell mateix qui va anunciar públicament que abans de final d'any hi hauria una solució per a la N-II 'en fórmules diverses'. 'No es diu res de nou que no s'hagi dit ja', ha conclòs Nadal.

D'aquesta manera, el primer secretari dels socialistes gironins, ha criticat l'actitud de Jordi Xuclà perquè creu que s'ha volgut atribuir el mèrit 'en exclusiva' en anunciar que el gabinet del ministre de Foment, José Blanco, i el mateix Xuclà havien pactat una moció que compromet el govern espanyol a incloure els projectes més avançats de la N-II a les comarques gironines dins el pla extraordinari d'infraestructures.

Això es tradueix en què els trams Caldes-Sils, Sils-Maçanet de la Selva i Maçanet-Tordera es posaran a licitació el segon semestre d'enguany i que les obres estiguin enllestides el 2014.

El últims en presentar candidats

Joaquim Nadal ha afirmat que el PSC serà l'últim en presentar els candidats per a les demarcacions en les pròximes eleccions. Tot i això, ha anunciat els noms de les persones que formen part del comitè de campanya a la federació del partit a Girona. Un equip jove i amb experiència, segons Nadal, format per Joan Cano, Rafael Bruguera, Albert Pacheco, Joan Trias, Pere Albó, Núria López, Ruth Rosique, Yolanda Vila, Marian Sais, Xavier Amores, Glòria Plana, Pia Bosch, Pere Simon, Esteve Maurell, Jordi Figueras i Josep Guix.