Nadal (PSC) acusa a Vila (CiU) de no saber 'de què parla' i 'precipitar-se' en projectes d'última hora

El cap de llista del PSC per Girona defensa que el seu partit ha marcat l'agenda política d'aquests dies

'Sense voler sonar gens presumptuosos, hem marcat l'agenda política de la campanya', ha afirmat Joaquim Nadal que sosté que el PSC ha situat 'els problemes i els temes' sobre la taula i els altres partits han anat 'a remolc'. Nadal ha estat especialment crític amb CiU i el seu cap de llista, Santi Vila, i ha afirmat que no tenien programa concret per a la demarcació i que han fet una campanya basada en 'grans paraules buides'.


Nadal insisteix: el PSC són els únics que tenen propostes per al territori i no es dediquen a 'vendre fum' ni 'a fugir d'estudi'. Per això, ha explicat que han optat per fer una campanya defugint dels grans mítings i han anat a cadascuna de les comarques de Girona per fer arribar les seves propostes a la població. El candidat socialista ha recordat que durant aquestes dues setmanes han presentat deu compromisos per la demarcació que inclou promeses en matèria de mobilitat, energia, aigua, serveis socials, infraestructures, educació i salut.

El cap de llista ha criticat que Santi Vila els acusi d'aprofitar els últims dies de Govern per impulsar projectes de forma precipitada. 'No sap de què parla', ha assegurat Nadal que exposa que tots els projectes que aproven són 'coherents' i que estan actuant amb transparència. Nadal ha afegit que durant la campanya i el temps de Govern en funcions no arribaran 'ni de lluny' als milions d'euros que va adjudicar CiU el 2003.

El candidat ha aprofitat l'últim dia de campanya electoral per demanar el vot als gironins i ho basa en dos arguments: d'una banda perquè tenen un projecte de futur per a les comarques gironines i, de l'altra, perquè tenen propostes d'autogovern 'realistes'.