Netflix estrenarà la sèrie rodada a Girona, ''Recuerdos de la Alhambra'', l'11 de desembre

Cada dimarts es podrà veure un nou capítol

  • Una escena al carrer Nou del Teatre. Netflix
    Una escena al carrer Nou del Teatre
    Fotos: Netflix
  • Una escena al carrer de les Hortes. Netflix
    Una escena al carrer de les Hortes
    Fotos: Netflix
  • Shin-Hye Park damunt el pont de Peixateries Velles. Netflix
    Shin-Hye Park damunt el pont de Peixateries Velles
    Fotos: Netflix
  • Una escena al carrer Nou del Teatre. Netflix
    Una escena al carrer Nou del Teatre
    Fotos: Netflix

La plataforma audiovisual nord-americana Netflix estrenarà el proper 11 de desembre la seva nova producció; "Los secretos de la Alhambra" que va ser enregistrada en part al Barri Vell de Girona el passat 18 de juny.

La sèrie (sota el títol original de Alhambeura Goongjeonui Chooeok) és un thriller de ciència ficció escrit per Jae-Jung, que es va inspirar durant unes vacances que va portar a terme a Granada fa uns anys. Pel que fa a la sinopsi de la sèrie n'ha transcendit ben poca cosa; aquesta tracta de realitats alternatives i es centra en un joc de realitats augmentades que distorsiona la percepció del món que ens envolta. La història comença al palau de l'Alhambra de Granada, on un viatger i un hoteler s'enreden en una estranya situació.

Netflix emetrà un nou capítol cada dimarts, mentre que als Estats Units i al Regne Unit aquesta ja es va estrenar el passat dissabte 1 de desembre. Fins al moment les crítiques rebudes superen la mitjana a l'espera d'acabar la primera temporada, que compta de 16 episodis i es completarà a finals de gener de 2019.

El trailer, que ja es troba disponible a les plataformes Netflix i YouTube, conté fins a quatre escenes on s'hi poden veure alguns racons de Girona, com ara el pont de Peixateries Velles, el carrer Nou del Teatre o bé el carrer de les Hortes. Durant la ficció també es visualitzaran escenes al carrer Ballesteries i al Pont de Pedra.

La sèrie està dirigida per Ahn Gil-Ho que també és el responsable de la ficció 'Stranger' i que també està disponible a Netflix. En el rodatge a la capital gironina hi van participar 160 persones de l'equip tècnic. Entre ells també hi van participar una cinquantena de figurants gironins que es van seleccionar durant un càsting que es va fer el passat maig al Centre Cultural La Mercè.