Arrenca el rodatge de la sèrie de Netflix 'Recuerdos de la Alhambra' a Girona

Fins el dia 22 es produiran talls de circulació al Barri Vell

El rodatge de la sèrie coreana 'Recuerdos de la Alhambra' ha començat aquest dilluns a la tarda a Girona. La ficció ja ha gravat algunes escenes a Granada, però ara ubicarà part de la sèrie al Barri Vell de la ciutat.

Al llarg d'aquest dilluns s'han gravat alguns fragments de la sèrie al Pont de Pedra i al pont de les Peixateries Velles. El rodatge ha creat certa expectació entre alguns vianants que passejaven per la zona i que han pogut veure de primera mà com es desenvolupava el rodatge d'aquest nou títol oriental, que es preveu que també es pugui veure a la plataforma Netflix.

La gravació, però, comporta que des d'aquest dilluns i fins al 22 de juny hi hagi una zona d'aparcament de la Copa reservada per a l'equip de rodatge i talls de circulació al Carrer Nou del Teatre, a la Pujada del rei Martí, a la plaça de la Catedral, a la pujada de Sant Feliu i al carrer de Ballesteries. Els talls seran puntuals i, principalment, a la tarda.

Al llarg de la tarda s'han produït talls puntuals de circulació a la pujada del Pont de Pedra i també al carrer Santa Clara, tot i que era tan sols mentre gravaven l'escena. Per tant, mentre l'equip es preparava per repetir-ho, tant vianants com vehicles han pogut circular amb normalitat.

El rodatge, però, ha aixecat expectació de molta gent que no sabia que aquest dilluns Girona es convertia en un plató per a una sèrie asiàtica. Per a la Maria Antònia, aquesta no és cap novetat ja que creu que a Girona "s'hi grava dia sí, dia també" però ha matisat que mentre no li "impedeixi fer vida normal" no li importa que es gravin coses.

Entre els curiosos hi havia un grup de noies molt pendents del rodatge, ja que s'han declarat seguidores dels dos protagonistes de la sèrie, que són actors coreans molt famosos. La Maria, l'Emma i l'Estel ja tenien "l'horari apuntat" de tot el rodatge a la ciutat i per això avui estaven pendents, al Pont de Pedra, per veure dos dels seus ídols actuant. Per a elles, poder veure aquest rodatge ha estat tota una experiència, ja que "normalment aquí no venen" actors de les sèries coreanes, però en aquest cas han "trepitjat" el mateix lloc on hi havia els seus ídols.

Les noies han pogut gravar amb el mòbil els dos actors, però des de producció els han avisat que no els hi agrada que els gravin de prop i han respectat la seva intimitat. Tot i això, sí que han seguit el rodatge de ben a prop.

La sèrie està dirigida per Ahn Gil-Ho que també és el responsable de la ficció 'Stranger' i que també està disponible a Netflix. En el rodatge a la capital gironina hi han participat 160 persones de l'equip tècnic. Entre ells també hi han participat una cinquantena de figurants gironins que es van seleccionar durant un càsting que es va fer aquest maig al Centre Cultural La Mercè. Es preveu que l'estrena de la sèrie sigui aquesta tardor.