El punt d'atenció als afectats per les inundacions de Figueres ha atès 41 persones

De moment, encara no hi ha recompte econòmic dels danys

El punt d'atenció als afectats per les inundacions de Figueres ha atès 41 persones, la majoria veïns de les cases de Vilatenim. De moment, però, encara no hi ha recompte econòmic dels danys que han patit.
Pel què fa a l'estadi de futbol de Vilatenim, encara s'estan comptabilitzant les afectacions, que seran sobretot de mobiliari i de material d'oficina. Al local social del camp, també s'han malmès neveres i congeladors. Un dels punts més afectats és el supermercat Carrefour. El desbordament del riu Manol va provocar que l'aigua entrés a l'edifici i va afectar tot el material que es trobava a la part inferior de les estanteries. La previsió és que al llarg d'aquesta setmana xifrin la valoració dels desperfectes.
 
D'altra banda, durant la setmana passada, sis famílies de Vilatenim van ser reallotjades en hotels oferts per l'Ajuntament. La primera nit, s'hi van acollir dues famílies; la segona, quatre; la tercera, una i la quarta nit, una. Des de divendres tots els afectats han pogut tornar a casa seva.