La tercera fase de l'operatiu contra el clan de la Selva dedicat al tràfic de droga acaba amb vuit detinguts

La Guàrdia Civil ha fet vuit escorcolls a Llagostera, Caldes de Malavella, Maçanet i Salt

La tercera fase de l'operatiu de la Guàrdia Civil contra el clan dedicat al tràfic de droga ubicat a la Selva ha acabat amb vuit detinguts i el comís de més de 700 plantes de marihuana i 7.000 euros en efectiu. La policia ha escorcollat aquest matí vuit domicilis a Llagostera, Salt (Gironès), Caldes de Malavella i Maçanet de la Selva (Selva) on ha localitzat la droga i els diners en efectiu.
Es tracta de la tercera part de l'operació per desmantellar aquest clan. El primera part del dispositiu 'Vassus-Monres', en el qual van participar gairebé 400 agents del cos, es va fer el mes d'octubre amb registres a Maçanet, Cassà, Lloret de Mar i Girona.
 
L'actuació va acabar amb 20 detinguts, tretze dels quals van entrar a presó per delictes contra la salut pública, pertinença a grup o organització criminal, tinença il·lícita d'armes, usurpació, defraudació de fluid elèctric i blanqueig de capitals. També es van comissar 2.600 plantes, 45.000 euros i 9 armes. Pocs dies després es va dur a terme una segona fase, amb dos detinguts més i noves plantacions de marihuana intervingudes.