Denuncien novament la propietària d'una agència de viatges de Puigcerdà per estafa

La dona va ser detinguda a l'octubre per uns fets similars

Els Mossos d'Esquadra han denunciat una dona de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Puigcerdà, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa i apropiació indeguda.

La investigació es va iniciar després de tenir coneixement que la propietària d'una agència de viatges de la capital cerdana podia haver aprofitat les dades de la targeta de crèdit d'un client per efectuar altres compres. Posteriorment, es va constatar que, a banda de les despeses pròpies del viatge contractat, la dona s'hauria apropiat presumptament d'uns 4.000 euros a càrrec del client. A més, es dona la circumstància que la denunciada ja va estar detinguda el mes d'octubre passat per uns fets similars.

Segons es desprèn de la investigació, la propietària de l'agència s'hauria apropiat fraudulentament de 1.818,55 euros durant el mes de juliol i, posteriorment, de 2.484,55 euros més, per tal de fer diversos pagaments aliens al viatge contractat i sense consentiment del titular de la targeta de crèdit. A més, no es descarta que hagi més persones afectades per aquest tipus d'estafa. La dona denunciada haurà de comparèixer davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà quan sigui requerida.La dona, que va ser detinguda a l'octubre per uns fets similars, hauria estafat en aquella ocasió més de 20.000 euros a diversos clients de la mateixa agència. Els Mossos d'Esquadra han recomanat que quan es facin pagaments amb targetes de crèdit es revisi que els imports carregats al compte bancari coincideixin amb el valor de la transacció efectuada.