C's denuncia Arran a la Fiscalia pels ''atacs'' a la casa de Llarena

Dos encaputxats han llençat pintura groga al portal on viu el magistrat

L'Executiva Nacional de Ciudadanos (Cs) ha decidit aquest dimecres presentar una denúncia davant la Fiscalia per delictes d'odio contra Arran, col·lectiu juvenil vinculat a la CUP, després dels "nous atacs" al domicili del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena.
Cal recordar que Arran ha publicat aquest dimecres un vídeo a les xarxes socials on apareix pintant de groc el portal d'un habitatge de Sant Cugat del Vallès on, segons diuen, hi viu el magistrat. Arran ja va fer una acció similar prop d'un altre domicili de Das (Cerdanya) que també consideraven propietat de Llarena. Aleshores es van queixar a través de Twitter que la pintada havia estat netejada per "un comando dirigit per Inés Arrimadas i Albert Rivera".
En aquell moment ja van advertir que si aquella piulada arribava als 300 retuits hi tornarien, i com que així va ser han decidit actuar de nou, en aquest cas a Sant Cugat. En el vídeo es pot veure com dues persones encaputxades i vestides de negre llencen pots de pintura groga contra el portal.