Salt inaugura la 10ena exposició de flors

Es podrà veure fins diumenge a la casa de cultura Les Bernardes

En aquesta edició els muntatges que s’hi podran veure estaran relacionats amb aquests dos temes. Entre altres, hi participen les escoles El Carrilet, El Lledoner, El Gegant del Rec, SES i Pompeu Fabra. També hi col·laboren l’entitat els Infants Valents i el grup de col·laboradores de l’exposició. Tots ells han elaborat diferents muntatges a partir de materials reciclats.

A l’Exposició de Flors, s’hi podran veure també les plantes que veïns i veïnes de Salt presenten al concurs en cadascuna de les quatre categories: plantes amb flor, clívies i azalees, plantes de fulles i cactus. Els premis seran atorgats per votació popular del públic, a través de les butlletes que podran trobar a la mateixa casa de cultura.

En aquesta edició, la mostra comptarà també amb una instal·lació de l’artista d’Amer Dolors Puigdemont. A Les Bernardes, s’hi podrà veure ‘Arbre d’aigua’, elaborat en tela de lli manipulada. Puigdemont, llicenciada en Pintura per la Facultat de Belles Arts de Barcelona, ha participat en un gran nombre d’exposicions col·lectives i també té una trajectòria important d’exposicions i instal·lacions individuals.  També s’hi exposen diferents peces de Quim Tarrés, elaborades amb carbasses

Dins les activitats de l’Exposició de Flors, dissabte, a partir de les 4 de la tarda, al passeig Ciutat de Girona, se celebrarà la 12a Trobada de Puntaires. Diumenge, a partir de les 6 de la tarda, es farà el lliurament de premis de l’Exposició. A continuació, es tancarà la mostra amb l’actuació de l’esbart dansaire Fontcoberta, amb cremat i degustació de cuina elaborada per les Cuineres de Salt.

En cas de pluja, la Trobada de Puntaires se celebrarà a la Factoria Cultural Coma-Cros i l’actuació de l’Esbart Dansaire Fontcoberta, al casal de jubilats. L’Exposició de Flors es podrà visitar de les 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia i de les 4 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre fins diumenge. La inauguració oficial serà avui divendres a les 6 de la tarda.