Un curt-circuit inicia un incendi en un habitatge a Blanes

Hi han treballat cinc dotacions dels Bombers

Un total de cinc dotacions de diversos cossos d’emergència de Blanes (Selva) han hagut d’intervenir avui al matí en l’extinció d’un incendi en una casa del municipi situada al barri d’Els Pins. A conseqüència del foc, la cuina on s’ha iniciat ha quedat molt malmesa i la resta de l’habitatge força afectada pel fum, però no s’han hagut de lamentar danys personals.

Els fets han tingut lloc pels volts de dos quarts de deu del matí quan l’inquilí de l'habitatge afectat, que en aquells moments es trobava fora, ha rebut l’alarma de manera remota, avisant-lo que s’hi estava calant foc. Immediatament, ha trucat al sistema d’emergències 112 i s’ha desplaçat fins a casa seva.

Mentre esperava l’arribada dels cossos d’emergència, al detectar que el foc s’havia iniciat a la cuina, ha tancat totes les portes i ha sortit a l’exterior. Segons les primeres estimacions, tot sembla indicar que l’origen del foc ha estat per un curt-circuit causat per un aparell domèstic a la cuina.

En total, han participat dues patrulles de la Policia Local de Blanes, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del SEM i una patrulla dels Mossos d’Esquadra. L’anècdota l’han protagonitzat els dos animals que conviuen a l’habitatge, un gat i un llangardaix en un terrari, que s’han pogut evacuar i estan sans i estalvis.