Dos detinguts per sostreure la càrrega d’un camió estacionat a l’àrea de servei de la Jonquera

Van sostreure 25 parells de sabates valorades en més de 7.300 euros

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 14 de setembre dos homes, de 37 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar durant la matinada del mateix dia 14, en un aparcament situat al punt quilomètric 774 de la carretera N-II, dins el terme municipal de la Jonquera (Alt Empordà), on un camioner va denunciar que li havien trencat la lona i li havien sostret diverses caixes de sabates del remolc.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van aconseguir tenir una descripció del turisme amb el qual havien fugit els lladres. Després d’una recerca per l’autopista AP-7, una patrulla va localitzar i aturar el vehicle sospitós, a l’àrea de servei de Garrigàs.

El cotxe estava ocupat per dos homes i transportaven 25 parells de sabates, valorades en uns 7.339 euros, que acabaven de sostreure a la Jonquera. A més, portaven una cisalla, un tornavís, un cúter amb fulles de recanvi, guants i una serra. Davant les evidències tots dos van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori.

Els detinguts, que tenen antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.