Detingut per custodiar 400 plantes de marihuana armat amb un rifle a Rabós d'Empordà

L'arrestat va intentar fugir quan els agents van descobrir-lo

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 22 que custodiava 400 plantes de marihuana armat amb un rifle a Delfià, un nucli urbà que es troba dins del terme municipal de Rabós (Alt Empordà).
Tot plegat va passar el dimecres a la tarda quan diversos agents de seguretat ciutadana i del departament d'Investigació van dur a terme un dispositiu per trobar la plantació, amagada en una zona de difícil accés. Un cop al lloc, van descobrir que a dins d'una tenda d'acampada s'hi estava el jove que custodiava la droga, armat amb un rifle de mira telescòpica i carregat amb bales del calibre 22. Un cop enxampat el jove va intentar escapar però la policia el va poder reduir al cap de pocs metres.
 
Els Mossos van poder comprovar que les plantes estaven en un avançat estat de creixement i floració, fet que fa pensar que podrien haver sortit al mercat en breu. Els agents van arrestar l'home, a qui no li constaven antecedents, acusat d'un delicte contra la salut pública, i un altre de tinença il·lícita d'armes. Un cop va haver declarat, el jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.