Esgotades en 36 hores les 14.000 reserves per assistir a les portes obertes del Liceu

La jornada tindrà lloc el 30 de setembre

El Gran Teatre del Liceu obrirà les seves portes el proper 30 de setembre per donar a conèixer els seus espais públics i privats a les més de 14.000 persones que van realitzar la seva reserva durant les 36h que el registre va estar obert. Aquesta nova iniciativa ha batut rècords exhaurint totes les invitacions disponibles entre dimecres al matí, quan es van obrir les reserves, fins ahir a la tarda, que es va assolir el màxim de capacitat de la ruta.

Espais com el fossat d’orquestra, l’escenari, els camerinos o la famosa planta llesca des d’on els artistes accedeixen sovint a l’escenari, cobraran vida gràcies a la visita teatralitzada que el director i dramaturg David Pintó ha ideat en el marc del 20è aniversari de la reobertura del Liceu.

La jornada, que compta amb la col·laboració d’El Periódico i FIATC, donarà a conèixer, d’una forma amable i festiva, els espais públics i privats de l’històric teatre, que compta amb més de 36.000 metres quadrats. Per aquest motiu, durant gairebé tot el diumenge, d’11 a 19h, els visitants podran accedir a l’emblemàtic edifici de la Rambla amb més de 170 anys d’història on cada dia hi treballen més de 300 persones. Els que ja han vingut alguna vegada podran descobrir llocs on normalment el públic no hi té accés i els que encara no han tingut l’oportunitat d’entrar-hi podran sentir la màgia d'aquest històric teatre d'òpera, que obrirà les seves portes de bat a bat perquè tothom pugui tafanejar tota la vida que el fa bategar.