Detingut a la Jonquera un home de 70 anys que duia 44 kg d'haixix amagats al cotxe

Arrestat un segon home amb 29,7 kg de marihuana

La Guàrdia Civil va detenir el 25 d'agost a La Jonquera (Alt Empordà) un home de 70 anys i de nacionalitat italiana que duia 44 kg d'haixix amagats al cotxe. Una patrulla de la Secció Fiscal del cos va aturar cap a les onze de la nit un vehicle amb un únic ocupant.
Els agents van sospitar d'un desnivell que hi havia sota la moqueta del cotxe i, quan la van retirar, van veure que hi havia un doble fons on hi havia 45 paquets d'haixix embolicats. La policia va detenir el conductor per un delicte contra la salut pública i va comissar la droga. Uns dies abans, concretament el 23 d'agost, agents de la mateixa unitat van identificar el conductor d'un turisme amb matrícula alemanya que circulava en direcció a França.
 
Els fets van tenir lloc pels volts de les quatre de la matinada. Quan la patrulla va inspeccionar el vehicle, va veure que el paraxocs del darrera estava manipulat. Un cop desmuntat van descobrir-hi un forat amb diverses bosses tancades al buit amb un total de 29,7 kg de marihuana. L'home, de 55 anys i de nacionalitat alemanya, va acabar detingut per un delicte contra la salut pública.