Investiguen la mort d'un home a Palafrugell

Un germà ha trobat a l'altre al pis de baix ensangonat i sense vida

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la mort d’una persona aquesta matinada al carrer Caritat de Palafrugell. Un portaveu del cos policial ha assegurat a Ràdio Capital que, de moment, no es pot parlar d’un assassinat.

Segons ha avançat Ràdio Palafrugell, tot apunta que la mort seria conseqüència d’una baralla entre dos germans. Un d’ells hauria mort per un apunyalament. El mateix mitjà també explica que “les baralles entre els dos eren constants”.

L'avís del succés s'ha donat a la Policia Local de Palafrugell pels vols de dos quarts de vuit del matí. El germà ha alertat a un veí que s'havia trobat al seu germà al pis de baix ple de sang. Aquest, al seu torn, ha alertat la Policia Local que s'hi han desplaçat hi s'han trobat ambun home que estava estirat a terra ple de sang.

Seguidament s'ha posat en alerta al cos dels Mossos d'Esquadra que s'han fet càrrec de la investigació i busquen si hi ha indicis de criminalitat. De moment, no s'han registrat detinguts i no es descarta que el què la mort sigui fruit d'un accident.

Els dos germans són coneguts habituals de la policia per la seva addicció a les drogues i l'alcohol.