Nou cicle de seminaris de formació per a emprenedors i empreses a Santa Coloma

El primer taller de formació es farà el dia 19 de setembre

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners inicia un nou cicle de seminaris de formació per a emprenedors i empreses, que es desenvoluparà durant el darrer trimestre d’aquest 2018. Aquest cicle començarà el dimecres 19 de setembre i s’allargarà fins al 20 de desembre. Durant aquests tres mesos, el Centre ha programat tallers que tractaran àmbits diverses com la gestió empresarial, el màrqueting comercial i la gestió financera, entre altres.

Així, la primera sessió es farà el dia 17 de setembre amb el títol: “Aprenent a ser emprenedor”, a càrrec del coach David Alberca. Durant el mes de setembre també hi ha programada una sessió més, el dimecres 26 de setembre, sobre “Les estratègies d’èxit per al meu negoci”, a càrrec de Miquel Pino.

Pel que fa al mes d’octubre hi ha previstes tres sessions formatives: la primera, que es farà el dimecres 3 d’octubre, tractarà sobre “Com fer un pressupost de tresoreria”, a càrrec de Salvador Figueras; una segona, el dimecres 17 d’octubre, sobre “Guanya visibilitat a Internet amb una bona estratègia de comunicació”, a càrrec de Josep Lluís Vidal i Judit Cano i, finalment, una tercera sessió el dimecres 24 de setembre sobre “Control d’estoc: com fer una comanda òptima”, a càrrec de Rut Castells.

Les sessions del mes de novembre es faran els dimecres 7, 14, 21 i 28 respectivament. Pel que fa al dimecres dia 7 de novembre, serà sobre “Fiscalitat bàsica per a petits negocis”, amb Mercè Julià; la segona, el dimecres 14 de novembre, sobre “Estratègia Comercial”, a càrrec de Carles Martí; la tercera sobre “Màqueting low”, a càrrec de Martí Juanola, i finalment una sessió de “Finances per a no financers”, a càrrec de Jordi Juanola.

El mes de desembre hi ha programada una sessió el dimecres 7 de desembre sobre “La reputació corporativa de l’emprenedor: com saber vendre’t tu i la teva empresa a clients i proveïdors”, a càrrec de Sandra Ballell; i, finalment, el dia 20 de desembre es farà una Trobada d’Emprenedors i Empreses de la comarca de la Selva, de la qual properament se’n donaran a conèixer més detalls.

En les edicions anteriors, la majoria de sessions s’havien programat al matí, concretament de dos quarts de deu a les dotze del migdia, però en aquesta ocasió,i fruit de la petició d’alguns comerciants i autònoms, s’han programat la meitat de les sessions d’aquest trimestre de les tres a les cinc de la tarda. D’aquesta manera, es donarà resposta a una demanda d’un col•lectiu que ha tingut molt d’interès en aquestes formacions com són els comerciants.

La tècnica d’empresa del Consell Comarcal de la Selva, Sílvia Fàbrega, ha explicat que amb el coneixement dels darrers dos anys, a l’hora de planificar aquest nou cicle de seminaris hem intentat donar resposta a les peticions que se’ns han fet arribar per part dels empresaris i autònoms de la comarca”. Així, tal com ha assenyalat Fàbregas, d’una banda s’han combinat diversos àmbits com l’empresarial, el màrqueting comercial i la gestió financera, i, de l’altra, els horaris d’aquestes formacions s’han combinat de manera que hi puguin assistir el màxim de persones

Aquelles persones que estiguin interessades a apuntar-s’hi només cal que s’adrecin a El Centre Eix de Negoci, carretera de Sils, 39, enviïn un correu electrònic a info@centredenegoci.cat o telefonin al 972807100.