Puigdemont serà el pregoner de la Festa Major de la Vall de Sant Daniel

Entrarà per videoconferència el dissabte al vespre

La Vall de Sant Daniel de Girona celebra la Festa Major del divendres 24 d’agost fins el diumenge 2 de setembre, amb un programa d’activitats festives i culturals per a tots els públics. Enguany com a principal reclam es troba el pregó, que recaurà en la figura del president Carles Puigdemont el dissabte al vespre.

La situació d’exili que pateix Puigdemont, fa que aquesta decisió hagi generat força expectativa entre els veïns de la Vall, tot i saber que el pregó s’haurà de retransmetre excepcionalment de manera virtual. Després del sopar s’oferirà un repertori de balls d’envelat i, a mitjanit, el concert de versions de rock català amb el grup Ruc’n’Roll.

El programa del diumenge d’agost ofereix activitats que estan molt consolidades, com un espectacle d’animació familiar, que anirà a càrrec de la cantant Lali Begood, i la tradicional cantada d’havaneres amb el grup Vell Galligants, tots dos a la pista del CREC.

Els horaris i la informació detallada de tot el programa, es pot consultar a les xarxes socials de l’Associació de Veïns de la Vall de Sant Daniel o en el web.