La Finca Malaveïna s’estrena com a nou escenari de Festival de Peralada

Dijous hi actuarà Ignasi Terraza

Festival de Peralada vol sorprendre i experimentar any rere any i és per això que s’ha creat aquesta sessió de jazz & vi que no deixarà indiferent a ningú. El de demà serà un capvespre per gaudir de la música i els grans vins empordanesos, un vespre de sensacions.  La música anirà a càrrec d’Ignasi Terraza, músic amb una gran experiència, amb gairebé tres dècades a l’avantguarda del jazz i amb una quinzena de discos al mercat.  Ignasi Terraza, que segueix reivindicant la música com a llenguatge universal i catalitzador dels sentits, estreny ara llaços amb la cultura vinícola per acostar una mica més dos mons que cada vegada combinen millor.

Les vinyes de Peralada, en ple Empordà, estan envoltades de gran varietat de plantes mediterrànies que omplen l’aire amb les seves delicioses aromes. Aquest entorn dota d’una riquesa de matisos i una personalitat única als nostres vins. La Finca Malaveïna, a quatre quilòmetres de la vila de Peralada, està situada estratègicament entre el mar Mediterrani i els Pirineus , en un terreny argilós que juntament amb  la tramuntana, li confereixen una marcada personalitat. La identitat única d’aquesta finca, es denota en el caràcter del seu vi, que destaca per la gran estructura i complexitat, ben dotada alhora de l’elegància i longevitat, tan desitjada en els grans vins.

En aquest capvespre a Malaveïna, participarà l’enòleg de Vins i Caves Peralada, Delfí  Sanahuja. Es podrà degustar la primera anyada del Finca Malaveïna 1999 i l’últim embotellat de la collita de 2014. Un vespre per gaudir de la música i els grans vins empordanesos, un vespre de sensacions.