S’obre el concurs per al disseny dels gots de les Fires de Sant Narcís 2018

Les propostes es podran presentar fins a les 13h del dia 20 de setembre

Ja s’ha obert el concurs per al disseny dels gots de les Fires de Sant Narcís 2018, que organitza la Comissió de la Copa de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. Els dissenys s’utilitzaran tant per a l’espai de les “barraques” de la Copa de les Fires com per a les festes majors de barri de Girona del proper any i, per aquest motiu, es valorarà que les propostes no se centrin únicament en els elements típics de la festa de Sant Narcís.

Aquest concurs està obert a totes aquelles persones majors de 18 anys que vulguin participar-hi. Hi haurà una categoria única en la qual participar i cada participant podrà aportar d’un a tres dissenys.

L’encarregat de valorar els dissenys serà un jurat format per persones vinculades al món del disseny gràfic. Es tindrà en compte la presentació d’elements gràfics originals, que busquin nous aspectes identificadors gironins i que fugin dels tòpics. El primer, el segon i el tercer classificat rebran un premi de 200 euros, 150 euros i 100 euros respectivament.

Els dibuixos originals hauran de ser en blanc i negre, amb un format de 70x100 mm a 300 pp, i es podran presentar fins a les 13 h del dia 20 de setembre. Els dissenys s’han d’enviar a l’adreça electrònica dissenygotsgirona@gmail.com