L'EmpuriaTasT aplega 6.600 visitants i es venen 25.123 tiquets

La segona edició es va celebrar aquest passat cap de setmana

Èxit rotund de la segona edició de l’EmpuriaTasT segons els seus organitzadors després que en els tres dies de celebració s'hi han passat un total de 6.600 persones, omplint el recinte a la seva màxima capacitat en molts moments de les jornades en què s'han desenvolupat l’esdeveniment gastronòmic.

Al llarg del cap de setmana, s’han venut més de 25.123 tiquets entre els restaurants de la marina que integraven l’oferta de l’EmpuriaTasT

També ha comptat amb gran afluència de públic les actuacions programades i el mercat de productes gastronòmics tant de km0 com internacionals.

Els restauradors i empresaris participants han estat: Capitan, Essencia, El Churrasco, SiKim, Beach Bus i La Locanda. També el Bar-cocteleria El Timoner, La Vedella dels aiguamolls de l’Empordà i la granja de la Cristina, Crismiou de Castelló d’Empúries.

L'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, ha mostrat la seva satisfacció assegurant que L’EmpuriaTast "és un esdeveniment gastronòmic que es consolida i que tornarem a organitzar l’any vinent. Agraïm a tots els restauradors i establiment participants la seva implicació i col·laboració.”

Per a la regidora de Promoció turística i econòmica, Helena Solana, “l'èxit assolit és una molt bona notícia ja que els esforços i el treball realitzat conjuntament entre els restauradors i l’Ajuntament s’han vist recompensats. Per la nostra banda molt contents de donar a conèixer l’amplia i variada oferta gastronòmica del nostre municipi.