Condueix amb mig cos d'un menor fora de la finestra a Figueres

El vídeo ha estat tramès al Servei Català de Trànsit que investigarà els fets

Una conductora que circulava ahir pels voltants d'un quart de dues de la tarda de Figueres a Cabanes (Alt Empordà) per la GIV-6024, va quedar esparverada en adonar-se que del vehicle de davant seu en sortia mig cos d'un menor d'edat per la finestra del passatger davanter.

Després d'observar la imprudència durant un quilòmetre, el seu acompanyant va decidir enregistrar-ho i compartir les imatges amb els Mossos d'Esquadra per tal de denunciar-ho.

Segons fonts del cos policial, avui mateix han tramès el vídeo al Servei Català de Trànsit (SCT) que procedirà a estudiar-lo i notificaran al conductor/a la imprudència que hagi pogut realitzar i la corresponent sanció. Les imatges també es van compartir per part de qui les va enregistrar a les xarxes socials Twitter i Facebook, on diversos usuaris van mostrar el seu rebuig i malestar.

Per la seva banda, la conductora de la suposada infracció s'ha posat en contacte amb aquest diari per assegurar que circulaven "a 10 quilòmetres per hora" mentre buscaven "la gossa que s'havia perdut" en un tram molt reduït de trajecte.