Ikea ja ha iniciat les negociacions amb propietaris de terrenys per instal·lar-se a Salt

L'alcalde Jordi Viñas calcula que acabaran d'aquí un any màxim

L'alcalde de Salt (Gironès), Jordi Viñas (ERC), ha explicat avui que l'empresa sueca Ikea ha iniciat negociacions amb els propietaris dels terrenys on desitja instal·lar-se per tal de comprar-los. En aquest sentit, el batlle ha apuntat com l'Ajuntament no participa d'aquestes trobades i que calcula que podrien acabar abans del termini màxim d'un any. Serà a partir d'aquell moment que l'empresa de mobles redactaria el projecte i demanaria els permisos al consistori per tal d'iniciar les obres.

Viñas, que ha fet aquestes declaracions en el transcurs d'una entrevista a Ràdio Girona, també ha desvetllat com el Girona FC no li ha proposat construir la ciutat esportiva al seu municipi tot i que, en un moment donat, "vam treballar perquè poguessin entrenar a un camp de futbol que tenim". Amb tot, el republicà ha apuntat que els terrenys estan preparats per acollir unes instal·lacions d'aquestes característiques com també un equipament sanitari.

Pel que fa a la possible instal·lació del nou hospital Josep Trueta a Salt, Viñas ha confessat que aposta per "una visió metropolitana de les ciutats" on "cada municipi ha d'apostar per sí mateix però amb sensatesa" per tal d'oferir el millor servei possible. "Si em justifiquen amb informes tècnics que l'hospital ha d'anar a un altre municipi ho respectaré però si el be major és que el Trueta vingui a Salt perquè es compleixen una serie de criteris tècnics que ho justifiquen perquè així donarà un millor servei doncs m’agradaria que la gent ho entengués", ha reblat.

  • Jordi Viñas explica les negociacions © Ràdio Girona